tjänster

 

Priser

Elektriker 550 Kr/timme

Jourutryckning 2 300 Kr

Avgift för körning tillkommer

Priserna är exklusive moms

Offertförfrågan

ROT-avdrag

När du anlitar ett företag för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad kan du få rotavdrag för delar av arbetskostnaden. Läs mer om det på Skatteverkets hemsida Skatteverket.se

Avdraget ger dig rätt att dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden när du anlitar en elektriker för elinstallation. I många fall när det kommer till el så är det just arbetet som kostar mest, inte material eller reskostnader. Med hjälp av rotavdrag kan dina elinstallationer alltså bli mycket billigare!

Pålitliga och erfarna elektriker – Din elpartner i Höganäs

Vi är experter på el och erbjuder en rad tjänster för både privatpersoner och företag. Med våra erfarna elektriker kan vi hjälpa dig med allt från elinstallationer och belysning till solceller, elbilsladdare, värmepumpar och mycket mer. Kontakta oss idag för en fri offert och låt oss lösa dina elektriska behov på ett professionellt sätt.

Har du akuta problem? Vi har Jour dygnet runt!

Elinstallation Belysning Fiber/data/tv Solceller Elbilsladdare Smarta hem Värmepumpar Säkerhet/Larm/Lås Pool/Spa installationer

Elinstallation

Med oss på Höganäs Elinstallationer AB blir din elinstallation – oavsett om det gäller en nyinstallation eller ett byte av befintlig – säkert, punktligt och högkvalitativt utförd. Våra elektriker har lång erfarenhet av montering och installation av både stora som små elmontage. Tillsammans med dig som kund arbetar vi fram så kostnadseffektiva lösningar som möjligt: utan att göra avkall på vare sig kvalitet eller säkerhet.

Välkommen att höra av dig till oss på Höganäs Elinstallationer AB så hittar vi en lösning som passar just er!

Kontakta oss

Belysning

Vi hjälper dig med installation av dina taklampor, vägglampor eller utomhusbelysning. Passa även på att byta ut strömbrytare eller eluttag till en stil som passar din nya lampa eller om det helt enkelt är dags för en uppgradering. Eller ännu bättre - gör din belysning hemma smart med Plejd! Vi hjälper dig såklart med alla delar på en och samma gång.

Kontakta oss

Fiber/Data/TV

Vi hjälper dig med allt inom data- och nätverksinstallationer.
Behöver du hjälp med omdragning av nätverk eller wi-fi lösningar – kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Solceller

En installation av solceller kräver behörig elektriker som utför allt elarbete som exempelvis att ansluta solcellspanelerna till en växelriktare och till fastighetens elnät. När elektrikern är klar med sin elinstallation kommer sedan elbolaget ut för att byta elmätare så att du kan ansluta din solcellsanläggning till elbolagets elnät.

Kontakta oss

Elbilsladdare

Fördelarna med att ha en elbil är många men fördelarna med att ha en laddbox till bilen hemma är ännu fler.

För att kunna ladda din elbil hemma bör du investera i en laddbox med lastbalansering. Då slipper du oroa dig för att huvudsäkringen ska lösa ut. Det drar nämligen mycket ström att ladda en elbil. Med lastbalansering optimerar du din elbilsladdning genom att effekten fördelas smart i hushållet.

Tveka inte att höra av dig till oss, för att diskutera den lösning som passar dig bäst. Det är viktigt att laddboxarna installeras på ett säkert sätt, så du bör låta en behörig elektriker som kan sin sak utföra installationen, så att allt blir korrekt gjort.

Kontakta oss

Smarta hem

Styrning i bostäder, så kallade ”Smarta hem”, har framtiden för sig. Exempel på styrning i bostäder är en närvarosensor i källaren, en ”borta-knapp” vid ytterdörren som exempelvis kan se till att all belysning släcks, att värmen sänks fyra grader och att spisen och strykjärnet säkert stängts av när du åker bort.

Det kan också vara en ”arbetsdag-knapp” som ser till värmen dras ner två grader när alla är borta på dagen. Möjligheterna är många när det gäller styrning i ditt hem av el, värme och ventilation.

Med Smarta hem-lösningar kan du öka din bekvämlighet, säkerhet och samtidigt minska din elförbrukning. Vi hjälper dig att göra ditt hem lite smartare. Hör av dig till oss, så berättar vi mer.

Kontakta oss

Värmepumpar

Energibesparingar: Luftvärmepumpar är mycket energieffektiva och kan hjälpa dig att sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt. Genom att utnyttja omgivande luft för att producera värme kan du njuta av en bekväm inomhusmiljö utan att förlita dig på traditionell uppvärmningssystem.

Miljövänligt val: Genom att installera en luftvärmepump minskar du din klimatpåverkan. Luftvärmepumpar använder ingen fossileldning och minskar därmed utsläppen av växthusgaser. Genom att välja denna miljövänliga lösning bidrar du till att skydda miljön och minska ditt koldioxidavtryck.

Året runt-komfort: Luftvärmepumpar kan både värma och kyla ditt hem, vilket ger dig en jämn och behaglig inomhusmiljö oavsett säsong. Du kan njuta av en optimal temperatur året runt utan att behöva investera i separata uppvärmnings- och kylsystem.

Enkel installation: Installationen av en luftvärmepump är vanligtvis relativt enkel och kräver inte omfattande byggåtgärder. Dessutom finns det olika typer av luftvärmepumpar som kan anpassas efter dina specifika behov och hemmets layout.

Bättre luftkvalitet: Många luftvärmepumpar är utrustade med luftreningsfilter som kan fånga upp partiklar, allergener och föroreningar i luften. Detta bidrar till en renare inomhusluft och kan vara särskilt fördelaktigt för personer med allergier eller astma

Kontakta oss

Säkerhet/Larm/Lås

Vi förstår vikten av att skydda ditt hem eller företag och strävar efter att skapa trygghet och säkerhet för dig och dina nära och kära.

Vårt team av erfarna och auktoriserade elektriker har den kompetens och kunskap som krävs för att installera högkvalitativa och pålitliga säkerhetssystem. Vi använder oss av de senaste tekniska lösningarna för att säkerställa att ditt hem eller företag är fullständigt skyddat från obehörig åtkomst och potentiella hot.

Oavsett om det handlar om att installera larmsystem, övervakningskameror, brandlarm, eller andra säkerhetsfunktioner, kan du lita på att vårt team kommer att leverera en anpassad lösning som möter dina specifika behov. Vi tar hänsyn till din fastighets storlek, layout och säkerhetskrav för att säkerställa att installationen är effektiv och problemfri.

Kontakta oss

Pool/Spa installationer

Höganäs Elinstallationer AB erbjuder professionell elinstallation för pooler och spabehov. Vår erfarna elektrikerteam hanterar eldragning, poolbelysning och värmefunktioner för att säkerställa att din pool eller spa fungerar optimalt. Kontakta oss för en anpassad lösning som överträffar dina förväntningar och gör att du kan koppla av och njuta av din pool eller spa fullt ut.

Kontakta oss idag för att diskutera dina pool- och spabehov. Vi är dedikerade att erbjuda dig en anpassad lösning som överträffar dina förväntningar när det gäller elinstallationer för pooler och spa.

Kontakta oss